Nyhet

Yogamatta Grip mat 5 mm, Black - Yogiraj

Out of stock
899,00 SEK

När greppet är allt. Ultraabsorberande matta som erbjuder maximalt grepp. Grip mat är den prisbelönta mattan som passar alla yogastilar och utövare. På Grip mat står du fast och stadig med maximal support, även i de mest krävande asanas. Grip mat blir snabbt din pålitliga yogavän i vått och torrt.

”Här snackar vi supergrepp, bäst i klassen! Doftfri, ligger tungt på plats på golvet och känns tjockare än sina 5 mm – vilket är ett stort plus, speciellt när knän eller armbågar vilar tungt mot marken.”  Metro Mode

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan transporterar bort svett och absorberar fukt för att hjälpa dig att få ett riktigt bra grepp. Tjockt underskikt av giftfri pvc utgör dämpning för dina händer, fötter och leder som är på mattan. Fri från latex. Alla våra mattor av pvc är certifierat giftfria av oberoende laboratorium; de innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.

Skötsel

Torka din matta ner med varmt tvålvatten eller blöt trasa efter även den svettig klass.

Material: polyuretan, giftfri pvc

Dimensioner: 180cm x 61 cm x 5 mm

Vikt: 1.8 - 2.2 kg

Tjocklek: 5mm

Yogiraj tipsar - mattans grepp

Ett bra grepp på yogamattan hjälper till att utföra och hålla positioner. Ett bra grepp är också något som upplevs olika från person till person. Det kan bero på allt från erfarenhet, teknik, handkräm eller hur svettig man blir om händerna. Vad som dock gäller för de flesta yogamattor är att de får bättre grepp efter en tids användning. En yogamatta behöver helt enkelt yogas in lite. Så ge din yogamatta lite tålamod och kärlek. Ge mattan en chans att utvecklas till din bästa yogakompis och tack för att du bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet.